Sukkerfri chokoladekage
Kender I de dage hvor man bare har lyst til at bage et eller andet? Jeg havde nogle modne bananer og dadler som skulle bruges, inden de blev for gamle. Så jeg kastede mig ud i en “tøm skabene chokoladekage”. Resultatet blev overraskende godt. Der er hverken brugt sukker eller proteinpulver. I denne opskrift er der ca. til 9 stykker.
Du skal bruge:
Til kagen:
- 2 æg
- Ca. 17 dadler uden sten
- 2 modne bananer
- 1 håndfuld mandler
- 1 dl. kakao
- 1 tsk bagebulver
- 1 tsk vaniljeessens
Til glasur:
- Kogende vand
- Sukrin melis
- Kakao
Sådan gør du:
1. Bland alle ingredienserne sammen. Jeg brugte en stavblender.
2. Lad dejen stå og hvile i ca. 15 minutter
3. Fordel dejen i en kageform
4. Bages ved 200 grader i ca. 10-15 min.
5. Lad kagen køle af. Herefter kan glasuren laves og fordeles på kagen.
Det er nok den nemmeste kage jeg noglesinde har bagt. Og den var virkelig lækker. Hvis I vil have den mere “sød” kan I med fordel komme lidt sødemiddel I, eller bruge lidt sukrin.
Husk at blive fast følger af bloggen på Bloglovin. Så går I ikke glip af lækre opskrifter og træningstips :)
Hej
Den ser virkelig lækker ud. Min kæreste har sukkersyge og trods frugtsukker fra dadlerne, er jeg sikker på han vil elske den. Jeg vil lade dig vide når jeg har bagt den.
Mvh Sabrina